Handelsbetingelser
  • Priser og bestilling
  • Betaling
  • Sikkerhed
  • Fortrolige oplysninger
  • Ordrebekræftelse og Levering
  • Retur- og fortrydelsret
  • Reklamation
Priser og bestilling
Alle Fontanas Venners priser er i danske kroner og inklusive 25% moms. Ved bestilling af Fontanas Venners varer, der skal fremsendes, pålægger vi kr. 40,- i porto og ekspeditionsgebyr. Varen kan også bestilles, afhentes og betales kontant ved afhentning på Fontanas Venners adresse: Lerhøj 20, 2880 Bagsværd, hvorved der også spares porto og ekspeditionsgebyr.

Bestilling af varer kan ske fra Fontanas Venners webbutik på www.ngofontana.org eller pr. telefon 70 22 23 15.

Aftaler om køb af varer fra Fontanas Venners webbutik anses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren.

Fontanas Venner tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Betaling 
 
Du kan betale varer købt på www.ngofontana.org on-line ved brug af Dankort eller e-Dankort.

   

Det er gratis at benytte betalingskort. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager.

Vi anvender betalingssystemet DIBS (Dansk Internet Betalingssystem), der er godkendt af PBS. Køb af varer fra Fontanas Venner via Internettet er serviceret af PBS og derfor sikkert. Alle kort-data sendes krypteret direkte til PBS, og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos Fontanas Venner.

Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de sidste tal i en talrække - som er trykt bag på langt de fleste betalingskort.

Selv om du ikke har kontrolcifre på dit kort, kan du stadig handle på internettet. Men har du kontrolcifre skal de opgives, når du bliver bedt om det. PBS tjekker at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.

Læs mere om betaling på Internettet på www.betaling.dk (info-side drevet af PBS).

Sikkerhed
Fontanas Venner bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer informationer mellem en Internetbrowsen (kortindehaveren) og en Internetserver (forretningen). Det betyder, at de oplysninger du afgiver ved betaling med Dankort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt, og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Fortrolige oplysninger
Dine personoplysninger - d.v.s. navn, adresse, evt. telefon og email bruger Fontanas Venner kun til at sende din(e) varer og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå.

Personoplysninger vil udelukkende blive brugt internt i Fontanas Venner og til Fontanas Venners direkte henvendelse til dig med informationsmateriale o.lign. Sidstnævnte vil kun finde sted med din accept, som du kan give Fontanas Venner samme sted, som du angiver dine oplysninger.

Ordrebekræftelse og levering
Når du bestiller varer i Fontanas Venner webbutik, modtager du en ordrebekræftelse via email. Den indeholder en oversigt over dine bestilte varer, med angivelse af pris, porto, navn og leveringsadresse.

Leveringen sker normalt inden for seks (6) arbejdsdage fra bestillingsdagen.

Fontanas Venner leverer primært til danske adresser (excl. Færøerne og Grønland). Levering til idlandet (incl. Færøerne og Grønland) afregnes efter gældende portoregler.
 
Retur- og fortrydelsesret
Du har ret til at returnere korrekte leveringer indenfor 1 måned fra modtagelsen. Varer købt til julegaver i november og december kan imidlertid byttes til og med 31. januar.

Returnerede varer skal i alt væsentligt være i samme stand som ved modtagelsen. Køber betaler returporto.

Fortryder du dit køb, efter at en vare er betalt, men inden for returfristens ene måned, beder vi dig sende varen retur og angive det bank-kontonummer hvor vi skal overføre pengene til (porto og ekspeditionsgebyr fratrukket, hvis dette er betalt).

Hvis du nægter at modtage varen - d.v.s. hvis den ikke afhentet ved DPD A/S (fragtfirma) inden for den, af DPD fastsatte, tid - sendes varene tilbage til Fontanas Venner, og handelen betragtes som ikke indgået.

Reklamation
Efter købelovens regler har du en reklamationsfrist på alle købte varer på 24 måneder gældende fra modtagelsesdagen.

Reklamationsretten omfatter fabrikationsfejl og mangler. Bliver varen defekt som følge af almindeligt slid, voldsom leg eller ukorrekt anvendelse er det ikke omfattet af reklamationsfristen.

Hvis du modtager en vare, der er blevet ødelagt under transporten, eller hvis den går i stykker umiddelbart efter modtagelsen, kan du få tilsendt en ny vare. Du kan også vælge at få pengene tilbage.

Hvis du ønsker at reklamere, bør du hurtigst muligt kontakte os. For hurtigere ekspedition bør du have den faktura parat, som du modtog sammen med varen.

Du kan kontakte Fontanas Venner på telefon 70 22 23 15 eller via email til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Husk at angive navn, adresse og faktura/ordrenummer, samt hvilken vare du ønsker at returnere.

Handelsbetingelser ændret sidste gang 08.02.2006.