Vi er en række ædru alkoholikere, pårørende til alkoholikere og mennesker med interesse for afhængighed af rusmidler i almindelighed, som har stiftet Club24.

Club24 afholder sociale og oplysende arrangementer for vore medlemmer og støtter NGO Fontana’s arbejde i Vietnam - økonomisk såvel som med frivillig arbejdskraft.

Foreningen gennemfører projekter i Danmark i eget regi eller på vegne af NGO Fontana.

Hvis du som virksomhed, forening, uddannelsesinstitution o.l. har lyst til at invitere os til at holde foredrag om rusmidler, misbrug og afhængighed, så stiller vi gerne op. Det koster ikke noget.

Finansieret af Sundhedsstyrelsen arbejder vi for nærværende med et projekt, hvor vi formidler relevant og faktuel viden om ældre og alkohol - problemets karakter, omfang og løsningsmodeller - til fagpersoner, der arbejder med, eller som regelmæssigt er i kontakt med denne gruppe af ældre, således at disse fagpersoner mere kvalificeret er i stand til at opspore, rådgive og støtte ældre med et problematisk alkoholforbrug med det formål at ændre deres alkoholvaner.

 

 Du finder os også på Facebook.

facebook logo

Kontakt os

Danmark Vietnam
Club 24 Club 24
Howitsvej 75 Nha Trang
DK 2000 Frederiksberg Ho Chi Minh City
Denmark Vietnam
Tel.: +45 2422 8008 Tel.: +84 (0) 936 126 709
http://www.club24u.dk http://www.club24u.dk
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 39394111
P-nr.: